marți, 14 iulie 2009

Bratari Lollipops noi(ambalate)// REZERVAT





Bratara Lollipops originala, este desigilata (am vrut sa vad cum vine :P), foarte finuta si subtila. Pozele spun totul :). Pret: 15 RON, sau cadou.
Pret nou: 7,5 RON.





La cerere o scot din ambalaj, insa deoarece e sigilata, prefer sa o pastrez asa. Pret: 10 RON, sau cadou
Pret nou: 5 RON.

Henna Color Paris- Negru//din nou disponibila




Henna este un produs delicat obtinut din extracte de plante, care ofera ingrijire maxima. Nu contine antioxidanti. Nu decoloreaza parul. Are actiune antiseboreica, intareste radacina, regenereaza parul, ii da suplete, stralucire si volum.
Pachetul are si instructiuni in romana. L-am luat cu gandul sa imi schimb look-ul, insa nu o mai fac de dragul unei persoane f apropriate mie, careie nu ii surade ideea. Pret: 9 ron. (in magazine e cel putin 20 RON). Atentie! are si eticheta cadouri (la o comanda mai mare de 40 RON).
Pret nou: 4,5 RON.

Saboti vara piele NOI (in cutie)





Noi, din piele,culoare bej si negru, marca DINO (detalii pe eticheta in poza 2),numar: 40 cei bej (dar as zice ca sunt 39-- la cerere masor lungimea interiorului), si 39 cei negri (dar tot asa, sunt un 38) pret: 65 RON.


Mai am si modelul acesta doar pe negru,aceeasi marca, aceeasi piele, nr 41 (dar as zice ca e 40). Pret tot 65 RON.









luni, 13 iulie 2009

Bluza lunga vara Colors of the World





racoroasa, stramta la bust (reglabila) si larga jos, este dublata la bust (nu e transparenta), bumbac 100%, elastica. Pe eticheta scrie ca e masura 34-36, dar in mod sigur merge pana la 38 foarte lejer. Purtata O DATA, marca: "colours of the world", perfecta pentru o tinuta de vara in combinatie cu pantaloni scurti (da impresia de rochita). Pret: 33 RON

Geanta etno handmade




Handmade, material executat la masina, cu razboi de tesut manual, modelul tot handmade, are un snurulet cu care se inchide, se poarta intr-o parte, capatul ajunge la sold. Are un mic defect, si anume o pata care se observa foarte bine in poza 2.