miercuri, 9 septembrie 2009

Rucsac Golla Minnie ptr laptop (si nu numai) NOU!! cu eticheta!


Foarte buna calitate, nou-nout, incapator si modern. Pentru o descriere mai detaliata il gasiti la urmatorul link: http://www.genti-rucsaci.ro/rucsac-laptop-golla-minnie.html.

Pret: 90 RON.

marți, 8 septembrie 2009

NOUA OFERTA!! Geci si paltoane la preturi extrem de mici! Plus o surpriza (avem haine de vedete)!HURRY UP! Oferta valabila pana pe 13 septembrie, iar livrarile se fac doar in Bucuresti.

luni, 7 septembrie 2009

Palton "The Limited" care a apartinut Geaninei Gorondan!!!L-am castigat la o licitatie pentru strangere de fonduri in scop umanitar. Geanina a fost una din vedetele care a daruit un lucru care sa fie pus la licitatie. Starea paltonului: perfecta. Pe eticheta e pusa marimea XS, insa merge fooaarte bine si la S si la M. Modern, culoare frumoasa (un rosu mai inchis). Pret: 50 RON.

Geaca "Roxy" originala!!
Stare excelenta, model foarte interesant, marime M (dar merge bine si la S), cumparata din magazin "Roxy". Pret: 20 RON.

Geaca primavara/toamna "Just drive"Stare foarte buna. Pe eticheta scrie marimea XL, insa eu port S-M si imi vine foarte bine. Este calduroasa si impermeabila. Pret: 20 RON.

Geaca/sacou blugi Ministar


Marime S, stare foarte buna. Pret: 13 RON.